Ramatloka Warta Sunda
Literasi Digital, Budaya dan Kewargaan
Jejer Carita

Panineungan

Di lembur kuring nu ngawarung téh aya opatanana. Geura wé: Ceu Mimi, Bi Ining, Bi Uju jeung Bu Euis. Nya kaitung loba mun dibandingkeun jeung lembur tatangga, sakampung téh ngan aya dua warung. Kitu ogé pajarauh. Kuring lain géhgéran hayang wawarungan téh. Ngarasa kesel mun keur ditinggalkeun…