Ramatloka Warta Sunda
Literasi Digital, Budaya dan Kewargaan
Jejer Carita

Média

MÉRÉBÉJA - Sunda téh beunghar ku tutungkusan karuhun. Peperenianana sumebar ti kulon ka wétan, ti kidul ka kalér. Kitu deui anu meuntas mangsa: ti bihari tug nepi ka kiwari. Ngan, karéréanana téh teu kasusud tapakna. Sabab, urang Sunda mah cenah sok ngapilainkeun kana sual dokuméntasi. Najan kitu,…

Masuk Pak Eko!

MÉRÉBÉJA - Pulisi Eko Hari Cahyono jadi kacapangan. Viral na ramatloka alias dunya maya. Sagala dialungkeun. Péso…