Ramatloka Warta Sunda
Literasi Digital, Budaya dan Kewargaan
Jejer Carita

Média

MÉRÉBÉJA - Di hiji pabukon atawa perpustakaan kampus di Bandung geunjleung. Jurig pocong némbongan tur karékam ku kaméra hapé. Écés katara. Bungkeuleukan. Salah saurang patugas nu keur pikét, panasaran. Duméh aya nu ngolébat bodas. Laju ditéangan, bari nojokeun kaméra. "Bieu sayah nempo,…

Ngundeur Sunda Digital

MÉRÉBÉJA - Sunda téh beunghar ku tutungkusan karuhun. Peperenianana sumebar ti kulon ka wétan, ti kidul ka kalér.…

Masuk Pak Eko!

MÉRÉBÉJA - Pulisi Eko Hari Cahyono jadi kacapangan. Viral na ramatloka alias dunya maya. Sagala dialungkeun. Péso…