Ramatloka Warta Sunda
Literasi Digital, Budaya dan Kewargaan

Masuk Pak Eko!

MÉRÉBÉJA – Pulisi Eko Hari Cahyono jadi kacapangan. Viral na ramatloka alias dunya maya. Sagala dialungkeun. Péso mah geus puguh deui. Langsung nanceb kana sasaran.

Pacul, sumpit, obéng, iteuk, gunting, ragaji geus dipecak. Barang ceb nanceb, aya sora budak, “Masuk Pak Eko!”, pokna bangun anu gumbira.

AKP Éko nu katelah Pak Éko téh mancén gawé di Pusdik Sabhara, Porong, Jawa Timur. Jadi pulisi geus 31 taun. Lulusan Bintara 1987.

Sapopoé jadi instruktur survival search and recue (SAR). Aktif dina instagram @papi_eko_pusdik_sabhara_porong, followerna geus 57 rébu leuwih.

Mairan