Ramatloka Warta Sunda
Literasi Digital, Budaya dan Kewargaan
Jejer Carita

Ketak

Fikri R. Kusumahdininata, nonoman motékar. Nu hatam téknologi digital mah hamo bireuk deui. Makalangan di média sosial. Pangpangna mah Youtube. Kungsi ancrub di dunya FTV. Kabéhdieunakeun manco neuleuman Youtube. Aya sababaraha kanal beunang nyieun Fikri nu remen ngulampreng di tepas pangluhurna.…