Ramatloka Warta Sunda
Literasi Digital, Budaya dan Kewargaan
Jejer Carita

Iber

Rebun-rebun -- kira-kira tabuh 07.00 -- Amun (42) ngeteyep ka kamar. Pamajikanana, Suhaéni (45) saré kénéh. Teuing kasurupan jurig naon, beuheung Suhaéni dikerewek. Dicekék nepi ka hanteuna. Suhaéni sempet hudang. Ngagurinjal baruntak. Ngan leungeun Amun beuki pageuh. Leuwih bedas. Lésot sotéh…

Gunung Ciremai Jadi Lebu

Seuneu ngabebela. Lir ombak umpal-umpalan. Silalatu pasulabreng katebat angin. Gunung Ciremai kaléntab seuneu. Aya…