Ramatloka Warta Sunda
Literasi Digital, Budaya dan Kewargaan
Jejer Carita

Iber

Ngaliwet lain perkara nu bangga keur para santri mah. Cohagna, geus jadi kacapangan sapopoé. Tapi béda caritana, lamun rébuan santri ngaliwet babarengan di wewengkon Kantor Bupati Tasikmalaya, Saptu (20/10/2018). Munasabah lamun Museum Rekor Indonesia (Muri) ogé ngahagalkeun datang. Manajer Muri,…

Toh Pati demi Cai

Keur patani mah paséa marebutkeun cai téh lain carita anyar. Geus ti béh ditu mula. Komo keuna di usum halodo…

Simpay Gay Mahabu

Aya istilah Lelaki Séks Lelaki (LSL), keur haneut di Garut. Ku Wakil Bupati Garut, Helmi Budiman ogé dienyakeun.…

Tahanan Kabur Dihiap

Basa bancang pakéwuh sunami nerekab Donggala, warga pahibut. Tagiwur, kacida reuwasna. Teu puguh cabak. Keur kitu…