Ramatloka Warta Sunda
Literasi Digital, Budaya dan Kewargaan
Jejer Carita

Béja ti Déwan

SINGAPARNA, MÉRÉBÉJA—Taun ieu Kabupaten Tasikmalaya nincak dina umurna nu ka-387. Geus ditetepkeun dina Peraturan Daérah (Perda) Nomor 1 tahun 2015, yén poé gumelarna Kabupatén Tasikmalaya kudu direuah-reuah unggal tanggal 26 Juli, tiap taun. Éta téh ngindung kana bukti sajarah nalika Ngabéhi