Ramatloka Warta Sunda
Literasi Digital, Budaya dan Kewargaan
Jejer Carita

Béja ti Déwan

SINGAPARNA, MÉRÉBÉJA—Sakumaha nu kauninga, Uu Ruzhanul Ulum nu asalna mancén Bupati Tasikmalaya téh laju jeneng Wakil Gubernur Jawa Barat. Geus jadi katangtuan Undang-undang deuih, mun Wakil Bupati Adé Sugianto kudu naék jabatan jadi Bupati Kabupatén Tasikmalaya. Ti saprak Adé Sugianto