Ramatloka Warta Sunda
Literasi Digital, Budaya dan Kewargaan
Jejer Carita

Béja ti Déwan

SINGAPARNA, MÉRÉBÉJA—Niat Kabupatén Tasikmalaya hayang boga Wakil Bupati téh bangun rada lina kénéh kana tinekanan. Lantaran aya aturan nu teu beunang dirempak. Nyaéta aturan nu kaunggel dina surat édaran Kamentrian Dalam Negeri (Kemendagri), nomer 132 99 82 patali jeung otonomi daérah. Éta