Ramatloka Warta Sunda
Literasi Digital, Budaya dan Kewargaan
Jejer Carita

Béja ti Déwan

SINGAPARNA, MÉRÉBÉJA—DPRD Kabupatén Tasikmalaya téh keur maju ngabahas rarancang peraturan daérah (Ranperda). Malah di antarana geus kudu dibahas dina rapat paripurna. Tapi teu sakabéh rapat paripurna DPRD Kabupatén Tasikmalaya bisa laksana. Aya nu bolay deuih, pédah taya pisan pihak éksékutif