Ramatloka Warta Sunda
Literasi Digital, Budaya dan Kewargaan
Jejer Carita

Béja ti Déwan

SINGAPARNA, MÉRÉBÉJA—Poé Rebo kaping 30 Oktober 2019, Déwan Perwakilan Rakyat Daérah (DPRD) Kabupatén Tasikmalaya nga-sah-keun Tata Tertib (Tatib). Isukna, poé Kemis kaping 31 Oktober 2019, maju kana nyusun sarta mutuskeun Alat Kelengkapan DPRD (AKD). Sasat maraton anggota déwan téh. Dina