Ramatloka Warta Sunda
Literasi Digital, Budaya dan Kewargaan
Jejer Carita

Béja ti Déwan

SINGAPARNA, MÉRÉBÉJA—Geus jadi program matuh keur BPK mah. Unggal taun sok mariksakeun laporan keuangan nu dikokolakeun ku pamaréntah. Boh di tingkat daérah boh di puseur. Hasilna, rék hadé rék goréng, terus baé ditepikeun deui ka pamaréntah. Pikeun laporan keuangan taun anggaran 2018