Ramatloka Warta Sunda
Literasi Digital, Budaya dan Kewargaan

Milih Wakil Bupati Rék Ditangkes ku DPRD

SINGAPARNA, MÉRÉBÉJA—Geus méh tujuh bulan Bupati Tasikmalaya teu boga wakil. Keur sawatara anggota DPRD Kabupatén Tasikmalaya, tujuh bulan téh geus leuwih ti lila. Malah aya deuih nu nuding bupati teu daria pikeun milih piwakileunana.

Waragad Pilkadés 15 Juta, Leutik Teuing

SINGAPARNA, MÉRÉBÉJA—Waragad keur ngalaksanakeun Pemilihan Kepala Désa (Pilkadés) ditangkes ku paraméntah daérah. Di Kabupatén Tasikmalaya, sakumaha geus jadi katangtuan, gedéna Rp 15 juga. Keur Komisi I DPRD Kabupatén Tasikmalaya mah

Masualkeun Perda SOTK

SINGAPARNA, MÉRÉBÉJA—Peraturan Daérah (Perda) patali Susunan Organisasi Tata Kerja (SOTK) disahkeun tanggal 1 Janwari 2019. Tapi, tug nepi ka Méi 2019, éta Perda téh tacan pisan dilaksanakeun. Dumasar kana éta kanyataan, Komisi I DPRD

Lingtar Ulah Bangkar

SINGAPARNA, MÉRÉBÉJA--Pamaréntah Kabupatén Tasikmalaya keur nataharkeun pangwangunan jalan lingkar utara. Disingget jadi Lingtar. Dinas PUPR nu nyepeng pancénna téh. Ngeunteung kana réana pangwangunan jalan nu terus kandeg, malah