Ramatloka Warta Sunda
Literasi Digital, Budaya dan Kewargaan

Pingpinan Samentara DPRD Kabupatén Tasikmalaya

SINGAPARNA, MÉRÉBÉJA—Sabada karedal jangji, Anggota Déwan Perwakilan Rakyat Daérah (DPRD) Kabupatén Tasikmalaya, nu kabéhna 50 urang, terus nunjuk pingpinan samentara. Disebut samentara téh lantaran sawaktu-waktu bisa robah deui. Gumantung

Anggota Déwan Karedal Jangji

SINGAPARNA, MÉRÉBÉJA—Poé Senén (2/9/2019). Rebub kénéh komplék pakantoran Bupati Tasikmalaya geus hirup. Bur-ber mobil jeung motor. Polisi Pamong Praja (Pol PP) ngajarega dina lawang komplék. Ruas jalan nu bisa lempeng gé ngadadak

Rapat Paripurna DPRD dina Miéling Poé Merdika

SINGAPARNA, MÉRÉBÉJA—Indonésia geus 74 taun merdika. Unggal Agustus urang Indonésia saruka bungah. Miéling poé merdika ku rupa-rupa kamonésan. Diaya-aya. Diréka-réka. Anggota Déwan Perwakilan Rakyat Daérah (DPRD) Kabupatén Tasikmalaya

APBD Kudu Mihak ka Rahayat

SINGAPARNA, MÉRÉBÉJA—Kari sabulan deui Déwan Perwakilan Rahayat Daérah (DPRD) Kabupatén Tasikmalaya période 2014-2019 mérén gawé. Bates ahirna tanggal 2 Séptémber 2019. Terus baé diganti ku anggota DPRD période 2019-2024. Dumasar kana

Milih Wakil Bupati Rék Ditangkes ku DPRD

SINGAPARNA, MÉRÉBÉJA—Geus méh tujuh bulan Bupati Tasikmalaya teu boga wakil. Keur sawatara anggota DPRD Kabupatén Tasikmalaya, tujuh bulan téh geus leuwih ti lila. Malah aya deuih nu nuding bupati teu daria pikeun milih piwakileunana.

Waragad Pilkadés 15 Juta, Leutik Teuing

SINGAPARNA, MÉRÉBÉJA—Waragad keur ngalaksanakeun Pemilihan Kepala Désa (Pilkadés) ditangkes ku paraméntah daérah. Di Kabupatén Tasikmalaya, sakumaha geus jadi katangtuan, gedéna Rp 15 juga. Keur Komisi I DPRD Kabupatén Tasikmalaya mah