Ramatloka Warta Sunda
Literasi Digital, Budaya dan Kewargaan
Jejer Carita

Atikan

MÉRÉBÉJA - Persatuan Guru Republik Indonesia (PGRI) ngadongsok, sangkan para guru honorér langsung diangkat jadi PNS. Teu kudu ngilu tés. "Guru honorér nu geus sakitu lilana ngajar, sangkan diangkat. Laju disertifikasi ku Program Pelatihan Guru (PPG). Mun meunang kitu, tapi teu jadi sarat," ceuk…

Ngundeur Sunda Digital

MÉRÉBÉJA - Sunda téh beunghar ku tutungkusan karuhun. Peperenianana sumebar ti kulon ka wétan, ti kidul ka kalér.…